.

 

De toekomst van uw documenten en zakelijk printen

 

Een geoptimaliseerde werkomgeving

Zijn al uw documenten veilig opgeslagen en makkelijk te vinden? Zijn uw print en scan mogelijkheden perfect afgestemd op uw medewerkers en het netwerk? Door al uw informatielogistiek op maat in te richten wordt werken makkelijker, efficiënter en kunnen uw medewerkers optimaal presteren.

Document management

Document management zorgt voor het samen werken aan documenten en zorgt er ook voor dat uw documenten beschikbaar en makkelijk vindbaar zijn en blijven. DS Business Improvers kan u helpen met het structureren van uw informatie en data. Zodat u al uw documenten overzichtelijk heeft en makkelijk kunt vinden.

Zakelijk printen en scannen

Waarom uw printers en scanners volledig integreren met uw netwerk? Omdat dit een volledig geautomatiseerde workflow oplevert! En heeft u een veilige en overzichtelijke documentenstroom. Wij helpen u graag bij het inrichten van uw print en scan faciliteiten.

Al uw informatie en documenten veilig en gestructureerd opgeslagen, klaar om te printen!

Printing

Uw printers volledig geïntegreerd met uw netwerk

Met een volledig geintegreerde printer kunt u met het grootste gemak printen, scannen, kopieren en faxen. Maar dat is niet alles.

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld documenten door te sturen naar collega’s, app’s, bestandsmappen en andere printers. Het is ook mogelijk om allerlei functionaliteiten toe te voegen die u handig vindt. Door te werken met een volledig geïntegreerde printer maakt u het werk sneller, veiliger en leuker!

 

Weten hoe u uw informatielogistiek kunt optimaliseren?

Maak een afspraak

 

Structuur in uw informatieprocessen

Het aantal digitale en papieren documenten, dossiers en berichten groeit en daardoor neemt de data omvang binnen het bedrijfsleven ook enorm toe. Het aantal bestanden binnen organisaties verdubbelt ongeveer elke twee jaar en vrijwel al deze data wordt ongestructureerd en op verschillende plaatsen opgeslagen. Dit gaat ten koste van de efficiëntie en de veiligheid.

Het is voor uw organisatie noodzakelijk om al deze data gestructureerd te verwerken en de veiligheid van uw waardevolle en privacygevoelige informatie te waarborgen. Onze Business Improvers willen u daar graag bij helpen.

Mappen met documenten

Neem contact met ons op

Bel een Business Improver

Bel direct met één van onze Business Improvers voor een persoonlijk gesprek of meer informatie. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur.

Bellen met 070-7007996

Plan een terugbelafspraak

Wilt u teruggebeld worden? Vul de contactgegevens in zodat één van onze Business Improvers zo spoedig mogelijk contact kan opnemen.

Gegevens achterlaten

Zullen we een afspraak maken?

Maak een afspraak

top

We zijn momenteel bezig met het plaatsen van software producten in onze shop. Houd de shop in de gaten. Sluiten