Welke eisen stelt u aan mobiele telefonie?

 

Beste landelijke dekking en snel netwerk

Zakelijk wilt u altijd en overal bereikbaar zijn. En wanneer u iets opzoekt dan wilt u de informatie snel kunnen opvragen. Er zijn veel goede mobiele telefonie aanbieders met goede oplossingen. Maar waar zult u voor kiezen? Wij helpen u aan de beste deal tegen de beste kosten.

Flexibele en schaalbare abonnementen

Het is voor u al helemaal duidelijk hoe het gaat lopen of juist nog niet? Een flexibel of langdurig mobiele telefonie abonnement kan de oplossing zijn om de kosten beheersbaar te houden en toch mobiel bereikbaar te zijn. Abonnementen zijn al af te sluiten vanaf een contract van één maand. We denken hierin graag met u mee.

Onbeperkt bellen en online in NL

Halverwege de maand geen belminuten of data meer? Buiten de bundels bellen of internetten kan de kosten behoorlijk laten oplopen. U kunt nu ook onbeperkt bellen en internetten in heel Nederland. Gaat u naar het buitenland in de EU? Ook dan kunt u onbeperkt internetten. U kunt helemaal zelf bepalen hoe u maandelijks zaken wilt doen.

Sim Only

U heeft al simlock vrije toestellen en die werken ook nog prima. Daarom bent u op korte termijn ook niet van plan om nieuwe toestellen aan te schaffen. Met sim only abonnementen kunt u de kosten voor telefonie verder drukken. Er zijn verschillende sim only abonnementen verkrijgbaar op betrouwbare, zeer snelle netwerken met een goede landelijk dekking. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor meer info.

 

Mobiel internet

Door de aanschaf van Ipads of tablets heeft u uw bedrijf of organisatie al aardig flexibel gemaakt waardoor uw medewerkers altijd en overal kunnen werken. Het kan ook juist zijn dat u hier mee wilt beginnen. Wij denken in elke fase met u mee en laten wij u de verschillende mogelijkheden zien. We hebben een groot aanbod van tablets en bieden abonnementen aan die maandelijks flexibel zijn bij te stellen. Hoe wilt u het hebben?

 

Abonnement met telefoon

Bent u op zoek naar een telefoon met een flexibel abonnement? U heeft de mogelijkheid om per abonnement het abonnement maandelijks omhoog of omlaag te kunnen bijstellen waardoor u sterker grip heeft op de kosten. We hebben een ruim aanbod aan telefoons en u kunt kiezen welk netwerk het beste bij u past.

 

 

man met telefoon

Vast op mobiel bij abonnement toe te voegen

Wordt er steeds vaker flexibel en op externe locaties gewerkt? Wilt u nog beter bereikbaar zijn voor uw klanten? Integreer dan uw totale telefonie door middel van een telefooncentrale in de cloud. Zo worden de functies van uw vaste telefoon beschikbaar op mobiel. Integratie is volledig af te stemmen op uw behoefte en u kunt zonder kosten bellen met collega’s onderling en nog veel meer extra’s.

 

 

Eindeloze mogelijkheden

Voor elke situatie of fase waar u voor staat bestaat er een aantrekkelijke oplossing die uw bedrijf vooruit helpt. Dit zijn enkele oplossingen.

Mobiel internet

Voor je tablet of labtop


va €14 / mnd excl. BTW

 • 1 GB in NL en de EU
 • Maandelijks data bijbestellen
 • Van 1 GB data tot onbeperkt
 • Ook te krijgen met iPad of tablet
Meer info

Zakelijk abonnement

Best value


va €45,50 / mnd excl. BTW

 • Met Samsung Galaxy S9
 • Eenmalige bijbetaling €33
 • 1 GB data
 • 24 mnd korting – €7,50
Meer info

Sim Only

Beste zakelijke deal!


va €20,66 / mnd excl. BTW

 • Onbeperkt bellen NL & EU
 • Onbeperkt internetten NL & EU
 • Onbeperkt SMS’en NL & EU
 • 24 mnd korting – €12,00
Meer info

Vast op mobiel

Big Business


va €7,50 / mnd excl. BTW

 • Bellen met vast nummer op mobiel
 • Oproepen ontvangen op mobiel
 • Groepsgesprekken
 • Doorschakelen en doorverbinden
 • Gratis onderling bellen
Meer info

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor mobiele telefonie en de integratie van uw vaste en mobiele telefonie via een cloud- of fysieke telefooncentrale? Neem dan contact met ons op en uw persoonlijke Business Improver komt graag bij u langs om de behoefte van uw bedrijf met u te bespreken.

Bel een Business Improver

Bel direct met één van onze Business Improvers voor een persoonlijk gesprek of meer informatie. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur.

Bellen met 070-7007996

Plan een terugbelafspraak

Wilt u teruggebeld worden? Vul dan nu uw contactgegevens in zodat één van onze Business Improvers zo spoedig mogelijk contact kan opnemen.

Gegevens achterlaten

[wpaft_logo_slider category=”telecom”]

Zullen we een afspraak maken?

Maak een afspraak

top