.

 

Goede verlichting door LED wordt onderschat

 

Duurzaam én besparen

Wilt u met uw bedrijf verantwoord ondernemen maar zonder er teveel kosten op te maken? Met een goed lichtplan en het gebruik van LED verlichting kunt u zelfs direct besparen op de vaste kosten en daarnaast stoot u ook minder CO2 uit. Dus goed voor het bedrijf en goed voor het milieu.

 

Uw energielabel

Weet u welk energielabel uw pand nu heeft? De overheid gaat namelijk strenge eisen stellen waaraan bedrijfspanden moeten voldoen. Na de quickscan bent u volledig op de hoogte van de situatie in uw pand en krijgt u een voorstel dat op de toekomst is gericht.

Optimalisatie van het bedrijfsresultaat

Het gebruik van het juiste licht op de werkplek verbetert de productiviteit, het verhoogt de efficiency en bespaart op kosten als ziekteverzuim. Wij helpen u hierin te investeren en kijken wat de subsidiemogelijkheden zijn.

Bent u al iets van plan met LED? Bent u van plan om uw bedrijf te renoveren, te verbouwen of laat u een compleet nieuw bedrijfspand bouwen? Neem dan contact met ons op zodat u meteen voordeel kunt halen uit onze op maat gemaakte lichtplannen.

 

Quickscan

Weet u of uw pand voldoet aan alle eisen en criteria op het gebied van energie? Of heeft u eigenlijk geen idee wat verlichting betekend voor uw pand, medewerkers en kosten? Het is nu via DSBI mogelijk om een quickscan uit te laten voeren waarbij de verlichting en het energie verbruik wordt geanalyseerd in uw pand.

De quickscan geeft u inzicht in hoeveel u kunt besparen op de energiekosten en wat de terugverdientijd kan zijn wanneer er wordt geïnvesteerd in verlichting. U weet na de quickscan ook hoe uw pand voldoet aan de eisen van de overheid, ARBO en andere keuringsinstanties. U komt dan exact te weten waar u verbeteringen aan kan of moet brengen.

Kortom, met de quickscan heeft u informatie in handen waarmee u en uw bedrijf stappen kunnen zetten met het oog op de toekomst. De quickscan wordt uitgevoerd door onze partner LedOne die gespecialiseerd is in LED oplossingen en lichtplannen.

 

Quickscan

 

kosten berekenen

Besparen door goede verlichting

Met goede verlichting kunt u besparen. Wanneer een goed lichtplan met kwalitatief hoogwaardige producten in uw bedrijf wordt geïmplementeerd gaan de vaste energiekosten omlaag waardoor er direct op de vaste kosten wordt bespaart.

Met een goed lichtplan bespaart u niet alleen maar op de kosten. Het is bewezen dat mensen beter functioneren met goede verlichting. Er wordt productiever gewerkt en goede verlichting draagt bij aan een goede ergonomie en werkhouding. Goede verlichting draagt dus bij aan het werkgeluk en daardoor is er minder ziekteverzuim. Kortom er wordt zowel direct als indirect bespaard én er wordt productiever gewerkt.

 

 

Voordelen van LED verlichting

Er zijn veel voordelen van het hebben van een goed lichtplan. Hoewel er nog veel meer voordelen zijn hebben wij een aantal voordelen van LED verlichting voor u op een rijtje gezet.

  • LED lampen hebben een levensduur van tot wel 50.000 branduren.
  • LED lampen hebben een laag energie verbruik ten opzichte van andere lampen.
  • Er kan direct op vaste kosten worden bespaart door het lage energieverbruik van de LED lamp.
  • De LED lamp is bijna volledig recyclebaar en zorgt door het lage energieverbruik voor minder uitstoot van CO2.
  • De lampen zijn direct op kracht en flickervrij.
  • Goed licht draagt bij aan een goede werkomgeving.
  • De LED lampen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en zijn goed dimbaar.

 

x Wilt u meer weten over hoe u kunt besparen door het optimaliseren van de verlichting in uw pand? En wat de subsidie- en financieringsmogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak om te bekijken wat de mogelijkheden voor uw bedrijf kunnen zijn.

 

Boardroom verlichting

 

 

Neem contact met ons op

Bel een Business Improver

Bel direct met één van onze Business Improvers voor een persoonlijk gesprek of meer informatie. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur.

Bellen met 070-7007996

Plan een terugbelafspraak

Wilt u teruggebeld worden? Vul de contactgegevens in zodat één van onze Business Improvers zo spoedig mogelijk contact kan opnemen.

Gegevens achterlaten

[wpaft_logo_slider category=”led”]

Zullen we een afspraak maken?

Maak een afspraak

top