"Als MKB’er begrijpen wij de uitdagingen van het MKB"

Dagelijks zijn we bezig met verbetering, groei en het oplossen van problemen binnen ons bedrijf. Daarnaast is onze tijd kostbaar. Het verbeteren van onze werkprocessen en communicatie kan tijdrovend, complex en kostbaar zijn. Daarom worden belangrijke beslissingen hierover vaak uitgesteld, maar uitstel raakt ons uiteindelijk in onze portemonnee. Een goede samenwerking met een business partner die u hierover adviseert en ontzorgt kan uitkomst bieden. Samen focussen we ons op de groei van uw bedrijf en uw kernactiviteiten.

Meet the team!

Onze Business Improvers zijn behulpzaam en deskundig en zijn vaak zelf afkomstig uit het ondernemerschap en de zakenwereld. Daarom snappen zij goed welke zaken u bezighouden. Elk van onze Business Improvers is gedreven ervoor te zorgen dat u beter zaken kunt doen, waarbij wij alle bedrijfskritische diensten voor u regelen en u kunt doen waar u goed in bent. Leer ons kennen!

Dudley

 

Dudley Stüger - Business Improver
Ik haal veel voldoening uit het helpen van ondernemers en bedrijven bij het groeien van het bedrijf. Daarnaast ben ik erg enthousiast over de nieuwste mogelijkheden op het gebied van communicatie, werkprocessen en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Bel me maar als er zaken geregeld of opgelost moeten worden!

Wist je dat:
- Dudley van vakanties in Suriname, Italië en Amerika houdt
- Hij een waanzinnige Marvel fan is
- Naast Business Improver ook voetbalscout is
- Dudley waardeert een goed gesprek en stevige discussie

 

Marvin Verbeek - Marketing en Communicatie
Tijdens mijn stage bij DS Business Improvers houdt ik mij bezig met de marketing en communicate. Achter de schermen zorg ik voor de content en belangrijke info waarmee de Business Improvers onze klanten optimaal kunnen helpen.

Wist je dat:
- Voor Marvin is een sportief leven belangrijk en probeert hij dagelijks te trainen
- Marvin’s favoriete vakantieland de USA is
- Marvin het liefste kijkt naar voetbal en basketbal

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden Servicegericht, persoonlijk en professioneel staan voor wat wij belangrijk vinden, waar we in geloven en geven ons richting.

DSBI TV

Bekijk hier onze nieuwste video's

Wij willen u ook graag leren kennen!

Bel een Business Improver

Bel direct met één van onze Business Improvers voor een persoonlijk gesprek of meer informatie. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur.

Bellen met 070-7007996

Plan een terugbelafspraak

Wilt u teruggebeld worden? Vul de contactgegevens in zodat één van onze Business Improvers zo spoedig mogelijk contact kan opnemen.

Gegevens achterlaten

top
Bel ons nu

We zijn momenteel bezig met het plaatsen van software producten in onze shop. Houd de shop in de gaten. Sluiten