Hoe je strategisch energie in kan kopen

Quickscan

 

Wat iedereen ook zegt: niemand weet hoe de prijzen voor gas en elektriciteit zich ontwikkelen. Natuurlijk zijn er trends, maar niemand heeft een glazen bol. Toch heb je meer grip op wat je ervoor betaalt dan je wellicht zou denken. Wij maken je graag wegwijs in de wereld van energie. Hier geven we je alvast wat tips en advies.

Hoe je langer voordeel kunt treken van lagere energie tarieven.

Heb je momenteel een langlopend energiecontract? Waarom wachten tot het contract met je leverancier bijna afloopt? Zakelijke energie inkopen kan op elk moment. Zijn de tarieven nu laag, dan profiteer je daarvan op het moment dat je contract daadwerkelijk ingaat. Het enige wat je nodig hebt, is een structurele kijk op je energietarieven. En vooruit, een Business Improver die je daarbij voorziet van helder advies.

Breng de aansluitingen binnen je organisatie in beeld.

Het ligt wellicht voor de hand, maar heb je écht goed zicht op het aantal aansluitingen binnen je organisatie? Facturen voor aansluitingen die niet eens meer werken is wel het laatste waarop je zit te wachten… Bovendien kun je je facturen alleen goed controleren met een volledig overzicht van je aansluitingen.

Energie is meer dan de prijs per kubieke meter of kWh.

Energie is meer dan je tarief. Zelfs wanneer je hebt gekozen voor een vaste prijs. Het gaat er niet alleen om wat je betaalt voor je gas en elektriciteit. Het gaat er bij het vergelijken van zakelijke energie om wat je uiteindelijk onder de streep realiseert. Staar je daarom niet blind op voorschotbedragen. Er zijn altijd manieren om te besparen.

Maak een plan van aanpak voor het inkopen van energie.

Bepaal hoeveel risico je als organisatie wilt lopen en hoe je wilt omgaan met de prijsschommelingen op de groothandelsmarkt. Zorg er ook voor dat het binnen je organisatie duidelijk is wie de energie mag inkopen. En wie dat overneemt wanneer die ene persoon afwezig is. Zou je hulp willen hebben bij het maken van keuzes of waar je op moet letten of naar moet kijken? Bel gerust je Business Improver of neem contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om je te helpen, adviseren en ontzorgen.

 

Wil je direct een op maat gemaakte offerte?

Contact

 

 

 

Bel een Business Improver

Bel met één van onze Business Improvers voor een persoonlijk gesprek of meer informatie. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur.

Bellen met 070-7007996

Plan een terugbelafspraak

Wilt u teruggebeld worden? Vul de contactgegevens in zodat één van onze Business Improvers zo spoedig mogelijk contact kan opnemen.

Gegevens achterlaten

 

Tags

Zullen we een afspraak maken?

Maak een afspraak

top